• Biela pastelka

          • Biela pastelka je verejná zbierka, ktorá aj vďaka Vašej pomoci zlepšuje životy tých, ktorí sa ocitli v neľahkej životnej situácii. Cieľom zbierky je získanie finančných prostriedkov na podporu ľudí so zrakovým postihnutím. Tento rok sme sa rozhodli, že pomôžeme aj my dobrovoľným príspevkom do určenej krabičky.v základnej i materskej škole. Viac informácii o zbierke a možnosti pomôcť nájdete na stránke www.bielapastelka.sk. Ďakujeme

          • Didaktické hry

          • Šport je neoddeliteľnou súčasťou nášho školského života. Venujeme mu veľa pozornosti a aj vďaka krásnemu slnečnému počasiu sme si v stredu 04.09. užili spoločne didaktické hry. Priestor pod „fit parkom“ sa v tento deň zaplnil bicyklami od výmyslu sveta. Ako sa o ne starať a čo všetko je potrebné dodržiavať pri bezpečnej jazde, nám porozprávala pani Bc. Janka Turacova, ktorá si našla čas na túto milú školskú akciu a našich žiakov podporuje pri rôznych cyklistických aktivitách. Srdečne jej ďakujeme. Tých najpozornejších  obdarila peknými darčekmi. Žiaci rozhýbali svoje telo pri plnení rôznych športových disciplín a svoju hlávku zas pri didaktických. Žiaci boli poučení o tom, ako sa bezpečne správať nielen v prírode, ale aj v bežnom živote, aby predchádzali situáciám, pri ktorých môže byť ohrozená ich bezpečnosť a zdravie. Tento deň sa nám vydaril.

          • Otvorenie nového školského roka: Spolu na ceste za vzdelaním

          • 2. september odomkol školskú bránu a prázdninové dni odcestovali na dovolenku do krajiny spomienok. Dni bezstarostného leňošenia sa skončili a oddychový režim opäť vystriedal ten pracovný. Slávnostné otvorenie školského roka sa po svätej omši uskutočnilo pred budovou ŠKD, ktorá bude slúžiť ako náhradná škola, kým sa dokončia priestory pôvodnej. Spoločne sme si vypočuli príhovory p. riaditeľky Mgr. D. Serdelovej a pána starostu Ing. T. Pjenteka.. Zvonček symbolicky zazvonil nielen pre našich skúsených žiakov, ale aj pre najmenších prváčikov, ktorí po prvýkrát prekročili brány školy. Pre nich je to začiatok veľkej dobrodružnej cesty plnej objavovania, učenia a nových priateľstiev, na ktorej im a všetkým rodičom popriala pani riaditeľka úspešný štart do sveta vzdelávania, veľa trpezlivosti pri plnení školských povinností a radosti zo spoločných úspechov. Spolu s pani učiteľkami prvákom sľúbila, že na konci školského roka budú vedieť čítať, písať a počítať. Prihovorila sa aj štvrtákom, pre ktorých je to posledný rok na našej škole. Zaželala im čo najviac pekných chvíľ. aby sa čo najlepšie pripravili na ďalšie vzdelávanie. Všetkým  predstavila nové posily pedagogického zboru – p.  uč. Mgr. Michaelu Žibekovú, špec. pedagogičku Mgr. Miroslavu Meškovú,, ped.asistentku Mgr. Denisu Grigelovú. Rovnako srdečne privítala všetkých pedagogických i nepedagogických  zamestnancov školy, ktorí budú aj tento rok neúnavne stáť pri všetkých a pomáhať im na ceste za poznaním. Tento školský rok nám všetkým prináša nové výzvy, príležitosti na učenie a mnoho krásnych momentov. Milí žiaci, buďte zvedaví a otvorení novým vedomostiam. Nech je to rok, v ktorom sa nebojíte pýtať, hľadať odpovede a rozvíjať svoje schopnosti. Naša škola nie je len miestom, kde sa učíme, ale aj miestom, kde si vytvárame priateľstvá a učíme sa vzájomnému rešpektu. Každý deň v nej je krokom bližšie k tomu, aby sme sa stali lepšími, múdrejšími a zodpovednejšími ľuďmi. Desaťmesačný maratón, ktorý má náročnú trasu plnú nových úloh a výziev, spolu určite zvládneme.

            Všetkým želáme, aby ste školský rok 2024-2025 začali s úsmevom, s radosťou zo vzájomného stretnutia a s dlaňou plnou nápadov. Prajeme vám veľa spoločného smiechu, pohody a zábavy pri bádaní, objavovaní a hľadaní nových vedomostí a zručností. Nech je naša škola naďalej úspešná, obľúbená a aby ste sa v nej všetci cítili tak dobre ako doma.

          • Oznam

          • Milí rodičia,zajtra, 04.09.2024, sa uskutočnia didaktické hry v areáli školy. Prosíme Vás, aby žiaci prišli športovo oblečení, so šiltovkou. Je potrebné pribaliť žiakom desiatu a dostatočný pitný režim z dôvodu teplého počasia. Koniec didaktických hier je v súlade so stredajším rozvrhom.

      • Kontakty

        • Základná škola s materskou školou
        • +421 43 552 24 75
        • Vavrečka 204


          029 01 Vavrečka
          Slovakia
        • Mgr. Dana Serdelová
          zsmsvavrecka@zsvavrecka.edu.sk
          + 421 911 969 118
        • Mgr. Beáta Rentková
          ms@zsvavrecka.edu.sk
          + 421 911 738 110
        • Ing. Iveta Gloneková
          ekonom@zsvavrecka.edu.sk
          + 421 911 246 305
        • Bc. Janka Huráková
          jedalen@zsvavrecka.edu.sk
          + 421 911 548 149
        • 37903098
        • 2021732625
    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje